Intro Opleidingen

Alle details over Intro Opleidingen.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Intro Opleidingen is 34%, 59 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Intro Opleidingen? Je hebt de keuze uit 4 CBR examenlocaties: Rotterdam*, Schelluinen, Spijkenisse, Barendrecht. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Intro Opleidingen.

De school heeft een vestiging in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Overstortpad 29, 3063SK Rotterdam. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: cumali-40@live.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 24 34 42 16. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 512738960000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5446W5.

In welke plaats vind ik Intro Opleidingen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Ahrika en Autorijschool W.J.L. van Doeselaar.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Intro Opleidingen

Slagingspercentage

34

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

E-mail

cumali-40@live.nl

Telefoon-nr

06 24 34 42 16

Adres

Overstortpad 29

Postcode

3063SK

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Schelluinen, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

512738960000

Rijschoolnummer

5446W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Intro Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo