Intro Opleidingen

Alles op een rijtje over Intro Opleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Intro Opleidingen ligt op 36%, 66 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Intro Opleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 4 CBR-examenlocaties: Rotterdam, Schelluinen, Spijkenisse, Barendrecht. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie boek auto.

Contactgegevens en telefoonnummer van Intro Opleidingen.

De school is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Overstortpad 29, 3063SK Rotterdam. Neem contact op per e-mail via: cumali-40@live.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 24 34 42 16. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 512738960000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5446W5.

Waar zit Intro Opleidingen?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Orlando en Autorijschool Eurokay.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Intro Opleidingen

Slagingspercentage

36

Aantal examens

66

E-mail

cumali-40@live.nl

Telefoon-nr

06 24 34 42 16

Adres

Overstortpad 29

Postcode

3063SK

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Schelluinen, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

512738960000

Rijschoolnummer

5446W5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Intro Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo