Autorijschool Het Keerpunt

Alle details over Autorijschool Het Keerpunt.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Het Keerpunt is 36%, 55 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Les je bij Autorijschool Het Keerpunt? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie examen boek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Het Keerpunt.

Deze rijschool is gevestigd in Rotterdam. De adresgegevens: Vlinderstraat 27, 3061VJ Rotterdam. Voor telefonisch contact bel je met (010) 452 35 54. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 549428450000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1998R7.

In welke plaats zit Autorijschool Het Keerpunt (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Ingmar en Rijschool Hester Westland.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Het Keerpunt

Slagingspercentage

36

Aantal examens

55

Telefoon

(010) 452 35 54

Adres

Vlinderstraat 27

Postcode

3061VJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

549428450000

Rijschoolnummer

1998R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Het Keerpunt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Het Keerpunt
Autorijschool Het Keerpunt

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo