Autorijschool Dol-Fijn

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Dol-Fijn.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dol-Fijn ligt op 26%, 35 personen legden examen af (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Dol-Fijn? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Rotterdam*. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Dol-Fijn.

De rijschool is gevestigd in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Van Harmelenstraat 95, 3042LD Rotterdam. De school is telefonisch bereikbaar op 06-55843544. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 546977350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4633W6.

In welke plaats zit Autorijschool Dol-Fijn?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Lale en Rijopleiding Saar.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Dol-Fijn

Slagingspercentage

26

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-55843544

Adres

Van Harmelenstraat 95

Postcode

3042LD

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

546977350000

Rijschoolnummer

4633W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dol-Fijn”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo