HVO Drive

Alle gegevens van HVO Drive.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van HVO Drive ligt op 47%, 38 personen deden examen (rijbewijs B). HVO Drive biedt ook beroepsopleiding(en), . Kies je ervoor lessen te volgen bij HVO Drive? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Amsterdam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over HVO Drive.

Je vindt deze school in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Kaneelappelstraat 106, 1036LG Amsterdam. Je bereikt ze per e-mail via: info@hvodrive.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 17 90 41 72. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, hvodrive.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 343504420000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6109X1.

In welke plaats zit HVO Drive (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Amsterdam.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool De Toekomst en Rijleszaandstad.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: HVO Drive

Slagingspercentage

47

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@hvodrive.nl

Telefoon-nr

06 17 90 41 72

Website

hvodrive.nl

Adres

Kaneelappelstraat 106

Postcode

1036LG

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

343504420000

Rijschoolnummer

6109X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “HVO Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo