H.W.J. Konickx

Alles wat je wilt weten over H.W.J. Konickx.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van H.W.J. Konickx ligt op 83%, 23 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Les volgen bij H.W.J. Konickx? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Urmond.

Contact & telefoon van H.W.J. Konickx.

De school is te vinden in Susteren. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Marktstraat 10, 6114HS Susteren. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (046) 449 19 13. Ze hebben een eigen website: konickx.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 130111580000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9643R1.

Waar zit H.W.J. Konickx?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in Susteren.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Susteren. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Auto en Motorrijschool “Laudy” en Verkeersschool Keijbeck B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: H.W.J. Konickx

Slagingspercentage

83

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(046) 449 19 13

Website

konickx.nl

Adres

Marktstraat 10

Postcode

6114HS

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

130111580000

Rijschoolnummer

9643R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “H.W.J. Konickx”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo