GRW

Ontdek alles over GRW.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van GRW is 67%, 3 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je lessen volgen bij GRW? Dan kun je kiezen uit 1 CBR locaties: Barendrecht.

Alle contact- en adresgegevens van GRW.

De school is gevestigd in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: Goedenraadweg 57, 3077EH Rotterdam. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 16 71 49 47. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 603469300000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7889N4.

Waar vind je GRW precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Rotterdam.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersschool Just4You en Verkeersschool arena.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: GRW

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 71 49 47

Adres

Goedenraadweg 57

Postcode

3077EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

603469300000

Rijschoolnummer

7889N4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “GRW”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo