Expert Verkeersopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Expert Verkeersopleidingen.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Expert Verkeersopleidingen is 67%, 6 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Expert Verkeersopleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Enschede. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Expert Verkeersopleidingen.

De rijschool is te vinden in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Ganzediepstraat 33, 7523PE Enschede. Bellen? Het telefoonnummer is 06 16 44 44 24. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 696552000000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1737F4.

Waar vind je Expert Verkeersopleidingen precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Enschede.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Enschede. Heb je deze rijscholen al bekeken? Homeijer A. en Rijschool Lesmee.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Expert Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 44 44 24

Adres

Ganzediepstraat 33

Postcode

7523PE

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

696552000000

Rijschoolnummer

1737F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Expert Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Expert Verkeersopleidingen
Expert Verkeersopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo