Expert Verkeersopleidingen

Alles over Expert Verkeersopleidingen.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Expert Verkeersopleidingen is 43%, 7 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Praktijkles volgen bij Expert Verkeersopleidingen? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Enschede.

Telefoonnummer en adresgegevens van Expert Verkeersopleidingen.

De rijschool is te vinden in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Ganzediepstraat 33, 7523PE Enschede. Bellen? Het telefoonnummer is 06 16 44 44 24. Het KvK-nummer van de school is: 696552000000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1737F4.

In welke plaats zit Expert Verkeersopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Enschede.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Enschede. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Rishen en Autorijschool van Putten.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Expert Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

43

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 44 44 24

Adres

Ganzediepstraat 33

Postcode

7523PE

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

696552000000

Rijschoolnummer

1737F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Expert Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Expert Verkeersopleidingen
Expert Verkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo