Matti Drive

Op deze pagina vind je alles over Matti Drive.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Matti Drive is 58%, 12 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Matti Drive? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Matti Drive.

Deze school heeft een vestiging in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Robert Scottstraat 12, 7534ZV Enschede. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 0642385188. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 87792206. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 8984X9.

Waar zit Matti Drive (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Enschede.

Klik hier voor alle Rijscholen in Enschede. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool GA Lessen en Maestero Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Matti Drive

Slagingspercentage

58

Aantal examens

12

Telefoon-nr

0642385188

Adres

Robert Scottstraat 12

Postcode

7534ZV

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

87792206

Rijschoolnummer

8984X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Matti Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo