B. Van Der Sluis

Op deze pagina lees je alles over B. Van Der Sluis.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van B. Van Der Sluis ligt op 59%, 44 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met les bij B. Van Der Sluis? Dan kies je uit 1 CBR-afrijdlocaties: Enschede.

Heeft deze rijschool keurmerken behaald?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens, adres en overige informatie over B. Van Der Sluis.

Je vindt deze school in Enschede. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Wethouder Nijhuisstraat 57, 7545NB Enschede. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (053) 432 92 92, of 06 54 75 54 24. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolvandersluis.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 60493100000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1931W1.

In welke plaats vind je B. Van Der Sluis precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Enschede.

Bekijk hier meer Rijscholen in Enschede. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Martinus en Autorijschool De Ster.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: B. Van Der Sluis

Slagingspercentage

59

Aantal examens

44

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(053) 432 92 92

Telefoon-nr

06 54 75 54 24

Website

autorijschoolvandersluis.nl

Adres

Wethouder Nijhuisstraat 57

Postcode

7545NB

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

60493100000

Rijschoolnummer

1931W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “B. Van Der Sluis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo