Driving-U Tunc

Lees meer over Driving-U Tunc.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Driving-U Tunc is 100%, 1 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. (Praktijk)les volgen bij Driving-U Tunc? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Rijswijk.

Contact- en adresgegevens van Driving-U Tunc.

De rijschool heeft een vestiging in Den Haag. Op zoek naar de adresgegevens? Drostendreef 8, 2542VZ Den Haag. De school is telefonisch bereikbaar via 06 141 954 80. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 560602030000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5150H8.

Waar vind ik Driving-U Tunc precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Nog meer rijscholen in de regio Den Haag.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Roadrunner en autorijschool Brammetje.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Driving-U Tunc

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 141 954 80

Adres

Drostendreef 8

Postcode

2542VZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

560602030000

Rijschoolnummer

5150H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Driving-U Tunc”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo