DickGesLaagd.nl

Op deze pagina lees je alles over DickGesLaagd.nl.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van DickGesLaagd.nl ligt op 53%, 38 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Lessen volgen bij DickGesLaagd.nl? Je examen doe je bij een van de 2 CBR examenlocaties: Zwolle, Deventer.

Adresgegevens en telefoonnummer van DickGesLaagd.nl.

Je vindt deze rijschool in Wijhe. Hierbij de adresgegevens van deze school: Veerstraat 3, 8131CB Wijhe. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 10 88 94 79. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 701817560000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1482X8.

Waar vind ik DickGesLaagd.nl (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Wijhe.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Wijhe. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Auto-motorrijschool Chris Tupanwel en RijZeker.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: DickGesLaagd.nl

Slagingspercentage

53

Aantal examens

38

Telefoon-nr

06 10 88 94 79

Adres

Veerstraat 3

Postcode

8131CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Deventer

KvK-nummer

701817560000

Rijschoolnummer

1482X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DickGesLaagd.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo