DickGesLaagd.nl

Ontdek alles over DickGesLaagd.nl.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van DickGesLaagd.nl ligt op 59%, 51 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Les je bij DickGesLaagd.nl? Je examen doe je bij een van de 2 CBR locaties: Zwolle, Deventer.

Telefoonnummer en contactgegevens van DickGesLaagd.nl.

Je vindt de school in Wijhe. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Veerstraat 3, 8131CB Wijhe. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 10 88 94 79. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 701817560000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1482X8.

Wat is de locatie van DickGesLaagd.nl (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de regio Wijhe.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Wijhe. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Sandee en Auto-motorrijschool Chris Tupanwel.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: DickGesLaagd.nl

Slagingspercentage

59

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 88 94 79

Adres

Veerstraat 3

Postcode

8131CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Deventer

KvK-nummer

701817560000

Rijschoolnummer

1482X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DickGesLaagd.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo