rijschoolbrand

Alle details over rijschoolbrand.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschoolbrand is 58%, 38 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij rijschoolbrand? Je hebt de keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Zwolle, Deventer. Snel je theorie certicaat behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de motor, auto of scooter.

Contactgegevens en telefoonnummer van rijschoolbrand.

De school heet een locatie in Wijhe. Hierbij de adresgegevens: Dijkzicht 43, 8131CJ Wijhe. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 0682422168. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 780012340000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 6982G3.

Waar vind je rijschoolbrand (route & kaart)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in de regio Wijhe.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Wijhe. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Starten Maar en Rijschool Peter.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: rijschoolbrand

Slagingspercentage

58

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0682422168

Adres

Dijkzicht 43

Postcode

8131CJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Deventer

KvK-nummer

780012340000

Rijschoolnummer

6982G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschoolbrand”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo