rijschoolbrand

Op deze pagina vind je alles over rijschoolbrand.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van rijschoolbrand ligt op 50%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij rijschoolbrand? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Deventer.

Adresgegevens en telefoonnummer van rijschoolbrand.

Deze rijschool heeft een locatie in Wijhe. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: de Wandelingen 20, 8131WC Wijhe. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 682422168. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 780012340000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6982G3.

In welke plaats vind je rijschoolbrand?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Wijhe.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Wijhe. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Benjamin en Rijschool Salland V.O.F..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: rijschoolbrand

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Telefoon-nr

682422168

Adres

de Wandelingen 20

Postcode

8131WC

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

780012340000

Rijschoolnummer

6982G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “rijschoolbrand”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo