Verkeersschool Paul van Aken Olst ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Verkeersschool Paul van Aken

Alle gegevens van Verkeersschool Paul van Aken.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Paul van Aken is 53%, 40 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Les volgen bij Verkeersschool Paul van Aken? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Deventer. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & aanbieding rijlessen

Voordelig je autorijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Je bent in goede handen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersschool Paul van Aken.

Deze school heeft een vestiging in Olst. Op zoek naar adresgegevens? H Droststraat 12, 8121BH Olst. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0570) 56 41 72, of 06 45 18 30 30. Het KvK-nummer van deze school is: 50859770000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 4551N8.

In welke plaats zit Verkeersschool Paul van Aken?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Olst.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Olst. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Verkeersschool Overijssel en Rijschool Vijfhoek.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Verkeersschool Paul van Aken

Slagingspercentage

53

Aantal examens

40

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Telefoon

06 45 18 30 30

Adres

H Droststraat 12

Postcode

8121BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

50859770000

Rijschoolnummer

4551N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Paul van Aken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Paul van Aken
Verkeersschool Paul van Aken

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo