Verkeersschool Paul van Aken

Ontdek alles over Verkeersschool Paul van Aken.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Paul van Aken ligt op 69%, 42 personen legden examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Ga je voor rijles bij Verkeersschool Paul van Aken? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Deventer. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter, motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersschool Paul van Aken.

Deze school heeft een locatie in Olst. Hierbij de adresgegevens van de school: H Droststraat 12, 8121BH Olst. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0570) 56 41 72, of 06 45 18 30 30. Het KvK-nummer van de school is 050859770000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4551N8.

Waar bezoek je Verkeersschool Paul van Aken (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in Olst.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Olst. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Grave en Verkeersschool Hazelhekke V.O.F..

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Paul van Aken

Slagingspercentage

69

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Telefoon

(0570) 56 41 72

Telefoon-nr

06 45 18 30 30

Adres

H Droststraat 12

Postcode

8121BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

050859770000

Rijschoolnummer

4551N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Paul van Aken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Paul van Aken
Verkeersschool Paul van Aken

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo