Dennis Drive Rijschool

Lees meer over Dennis Drive Rijschool.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Dennis Drive Rijschool ligt op 77%, 22 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Dennis Drive Rijschool? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Schelluinen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Dennis Drive Rijschool.

Je vindt de rijschool in Gorinchem. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Edisonweg 30, 4207HG Gorinchem. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 31 06 33 91. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 86221485. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 2040F8.

Waar vind ik Dennis Drive Rijschool?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Gorinchem.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Gorinchem. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Nederveen opleidingen en trainingen B.V. en Autorijschool Asmus.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Dennis Drive Rijschool

Slagingspercentage

77

Aantal examens

22

Telefoon-nr

06 31 06 33 91

Adres

Edisonweg 30

Postcode

4207HG

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

86221485

Rijschoolnummer

2040F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Dennis Drive Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo