Autorijschool Gulpinar

Lees meer over Autorijschool Gulpinar.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Gulpinar is 44%, 133 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Gulpinar? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Schelluinen. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Gulpinar.

Deze school heeft een locatie in Gorinchem. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Konijnendrift 2, 4205XN Gorinchem. Proefles aanvragen? Neem contact op via n.gulpinar@hotmail.com. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 23 79 54 54. Het KvK-nummer van de school is 856612600000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1409F8.

Waar zit Autorijschool Gulpinar (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Gorinchem.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Gorinchem. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Joel Nederveen t.h.o.d.n. Nederveen en Rijschool Kijkgedrag.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Gulpinar

Slagingspercentage

44

Aantal examens

133

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

n.gulpinar@hotmail.com

Telefoon

06 23 79 54 54

Adres

Konijnendrift 2

Postcode

4205XN

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

856612600000

Rijschoolnummer

1409F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Gulpinar”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo