Semrijschool

Ontdek alles over Semrijschool.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Semrijschool is 50%, 6 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Semrijschool? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Schelluinen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Semrijschool.

De rijschool is te vinden in Gorinchem. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Prinses Beatrixstraat 8, 4205RE Gorinchem. Bellen? Het telefoonnummer is 06 24 99 34 28. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 593022320000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3889R4.

In welke plaats vind je Semrijschool (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Gorinchem.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Gorinchem. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool G. Wammes en Rijschool Eppink.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Semrijschool

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 99 34 28

Adres

Prinses Beatrixstraat 8

Postcode

4205RE

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

593022320000

Rijschoolnummer

3889R4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Semrijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo