VLOT Opleidingen B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over VLOT Opleidingen B.V..

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van VLOT Opleidingen B.V. is 61%, 28 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je lessen volgen bij VLOT Opleidingen B.V.? Dan heb je de keuze uit 3 CBR-examenlocaties: Dordrecht, Schelluinen, Barendrecht. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van VLOT Opleidingen B.V..

Deze rijschool heeft een locatie in Gorinchem. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Grote Haarsekade 57, 4205VK Gorinchem. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: nick@vlotopleidingen.nl. Bel de rijschool op, (085) 021 55 70, of 06 15 56 69 15. Voor meer informatie kijk je op hun website: vlotopleidingen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 639993310000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5154W1.

Waar vind je VLOT Opleidingen B.V. precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Gorinchem.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Gorinchem. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Moerkerken en Autorijschool Dutch Driving.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: VLOT Opleidingen B.V.

Slagingspercentage

61

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

nick@vlotopleidingen.nl

Telefoon

(085) 021 55 70

Telefoon-nr

06 15 56 69 15

Website

vlotopleidingen.nl

Adres

Grote Haarsekade 57

Postcode

4205VK

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Schelluinen, Barendrecht

KvK-nummer

639993310000

Rijschoolnummer

5154W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “VLOT Opleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo