De Wild Opleidingen

Alles over De Wild Opleidingen.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Wild Opleidingen ligt op 50%, 2 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met les bij De Wild Opleidingen? Je kiest uit één examenlocatie van het CBR: Harderwijk.

Telefoonnummer en contactgegevens van De Wild Opleidingen.

De rijschool is te vinden in Zeewolde. De adresgegevens zijn als volgt: Hertenkamp 15, 3892WV Zeewolde. Bellen? Het telefoonnummer is: 683696414. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 321655790000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7161H1.

In welke plaats vind ik De Wild Opleidingen?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle andere rijscholen in Zeewolde.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle rijscholen in Zeewolde. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Anna.com en Verkeersschool E. van Drie B.V..

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: De Wild Opleidingen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon

683696414

Adres

Hertenkamp 15

Postcode

3892WV

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

321655790000

Rijschoolnummer

7161H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Wild Opleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo