Verkeersschool United Zeewolde

Alles op een rijtje over Verkeersschool United Zeewolde.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool United Zeewolde ligt op 77%, 35 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Verkeersschool United Zeewolde? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-examenlocaties: Harderwijk. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorie boek auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Verkeersschool United Zeewolde.

De rijschool is te vinden in Zeewolde. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Eekhoornbos 38, 3892WT Zeewolde. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 26 65 08 51. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 553080580000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8856K6.

In welke plaats zit Verkeersschool United Zeewolde (routebeschrijving en kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Meer rijscholen in regio Zeewolde.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zeewolde. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: f92.nl en rijschool Quené.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool United Zeewolde

Slagingspercentage

77

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 26 65 08 51

Adres

Eekhoornbos 38

Postcode

3892WT

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

553080580000

Rijschoolnummer

8856K6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool United Zeewolde”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool United Zeewolde
Verkeersschool United Zeewolde

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo