Rijschool Danny Blom

Alle informatie over Rijschool Danny Blom.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Danny Blom ligt op 60%, 20 personen deden examen (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij Rijschool Danny Blom? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 examenlocaties: Leusden, Harderwijk.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Danny Blom.

Deze rijschool heeft een locatie in Zeewolde. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Rede 90, 3891AV Zeewolde. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 630544149. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 702516650000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1415G6.

Waar bezoek je Rijschool Danny Blom (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Zeewolde.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Zeewolde. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Van den Top Rijopleidingen en Autorijschool M. Klinkert.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Danny Blom

Slagingspercentage

60

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

630544149

Adres

Rede 90

Postcode

3891AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden, Harderwijk

KvK-nummer

702516650000

Rijschoolnummer

1415G6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Danny Blom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo