Rijschool Kossen

(2 klantbeoordelingen)

Alles wat je wilt weten over Rijschool Kossen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Kossen is 72%, 18 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Kossen? Je kunt terecht bij 2 examenlocaties van CBR: Eemnes, Harderwijk. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Kossen.

Deze rijschool vind je in Zeewolde. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Pluuthaven 4, 3891AX Zeewolde. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. De rijschool bellen? 06 53 24 73 59. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, rijschool-kossen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 310345150000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0105Z7.

In welke plaats vind ik Rijschool Kossen?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Zeewolde.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Zeewolde. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijeasy en Verkeersschool Ruud.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Kossen

Slagingspercentage

72

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 53 24 73 59

Website

rijschool-kossen.nl

Adres

Pluuthaven 4

Postcode

3891AX

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes, Harderwijk

KvK-nummer

310345150000

Rijschoolnummer

0105Z7

2 reviews for Rijschool Kossen

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Else

    Rijschool Kossen heeft ervoor gezorgd dat ik weer plezier heb in autorijden. De lessen zijn leuk en leerzaam.

  2. Joep

    Goede instructeur. Legt alles fijn en rustig uit en zorgt ook voor humor tijdens de les. Ik heb veel aan de rijlessen gehad en ben in één keer geslaagd.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo