Rijschool Bennie

Alle informatie over Rijschool Bennie.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Bennie is 0%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Bennie? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Gouda. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorie boek auto.

Alle contact- en adresgegevens van Rijschool Bennie.

Deze rijschool vind je in Gouda. De adresgegevens zijn als volgt: Waterlustlaan 6, 2804KZ Gouda. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 46 87 53 58. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 653723950000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 6477W8.

In welke plaats vind ik Rijschool Bennie precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Gouda.

Bekijk hier meer Rijscholen in Gouda. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Chef en Autorijschool Amer.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Bennie

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 87 53 58

Adres

Waterlustlaan 6

Postcode

2804KZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

653723950000

Rijschoolnummer

6477W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Bennie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo