De Rijopleider B.V.

Alle gegevens over De Rijopleider B.V..

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Rijopleider B.V. is 58%, 137 personen legden examen af (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Start je met rijles bij De Rijopleider B.V.? Je kiest uit 2 examenlocaties van CBR: Almelo, Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over De Rijopleider B.V..

Deze school heeft een vestiging in Enschede. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Zomerweg 176, 7532RV Enschede. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@derijopleider.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 46 17 71 85. De rijschool beschikt over een eigen website: derijopleider.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 879795350000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2635X8.

Wat is de locatie van De Rijopleider B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Enschede.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Lucarelli en Autorijschool Nisa.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: De Rijopleider B.V.

Slagingspercentage

58

Aantal examens

137

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@derijopleider.nl

Telefoon

06 46 17 71 85

Website

derijopleider.nl

Adres

Zomerweg 176

Postcode

7532RV

Plaats

Examenlocatie(s)

Almelo, Enschede

KvK-nummer

879795350000

Rijschoolnummer

2635X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Rijopleider B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo