Verowi Rijopleiding

Alle gegevens over Verowi Rijopleiding.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verowi Rijopleiding is 43%, 40 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met les bij Verowi Rijopleiding? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Leiden, Gouda. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verowi Rijopleiding.

De rijschool heeft een vestiging in Boskoop. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Goudse Rijweg 69, 2771AJ Boskoop. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via rsrmadd@hotmail.com. Bellen? Het telefoonnummer is 06 12 70 02 41. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 567545900000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9171Z4.

Waar bezoek je Verowi Rijopleiding precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Boskoop.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Boskoop. Check ook deze twee rijscholen: Rijschool Mars en Autorijschool Dick Plagmeijer.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verowi Rijopleiding

Slagingspercentage

43

Aantal examens

40

Auto

Beschikbaar

E-mail

rsrmadd@hotmail.com

Telefoon-nr

06 12 70 02 41

Adres

Goudse Rijweg 69

Postcode

2771AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden, Gouda

KvK-nummer

567545900000

Rijschoolnummer

9171Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verowi Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo