Autorijschool Zuidplas

Lees alles over Autorijschool Zuidplas.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Zuidplas is 30%, 50 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Lessen volgen bij Autorijschool Zuidplas? Je kiest uit 2 CBR-afrijdlocaties: Zoetermeer, Gouda.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Zuidplas.

Deze rijschool heeft een locatie in Waddinxveen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Charlotte de Bourbonstr 10, 2741CC Waddinxveen. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 15 53 99 63. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 649691690000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1519F0.

In welke plaats vind je Autorijschool Zuidplas (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Waddinxveen.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Waddinxveen. Heb je deze rijscholen al bekeken? ARI Autorijschool en Autorijschool Fast Lane.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Zuidplas

Slagingspercentage

30

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 15 53 99 63

Adres

Charlotte de Bourbonstr 10

Postcode

2741CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Gouda

KvK-nummer

649691690000

Rijschoolnummer

1519F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Zuidplas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo