Autorijschool van Vessem

Lees meer over Autorijschool van Vessem.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Vessem is 62%, 29 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Start je met les bij Autorijschool van Vessem? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocatie van het CBR: Breda.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool van Vessem.

De rijschool is gevestigd in Dongen. De adresgegevens: Reigershof 5, 5103KW Dongen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (0162) 31 41 31. Het KvK-nummer van deze school is: 595917300000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8399U1.

In welke plaats zit Autorijschool van Vessem precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Dongen.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dongen. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Kit van den Anker en Verkeersschool Snijders.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool van Vessem

Slagingspercentage

62

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0162) 31 41 31

Adres

Reigershof 5

Postcode

5103KW

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

595917300000

Rijschoolnummer

8399U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Vessem”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo