Autorijschool Van Sleuwen

Alle details over Autorijschool Van Sleuwen.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van Sleuwen is 55%, 56 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je voor lessen bij Autorijschool Van Sleuwen? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties: Den Bosch.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Van Sleuwen.

Je vindt de rijschool in Odiliapeel. Op zoek naar adresgegevens? Gruttostraat 12, 5409AM Odiliapeel. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (0413) 27 58 80, of 06 52 66 52 72. De rijschool heeft een eigen website: autorijschoolvansleuwen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 171499350000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1758X8.

In welke plaats vind ik Autorijschool Van Sleuwen (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Odiliapeel.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Odiliapeel. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Epic auto en motorrijschool en Autorijschool Aandacht.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Van Sleuwen

Slagingspercentage

55

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0413) 27 58 80

Telefoon-nr

06 52 66 52 72

Website

autorijschoolvansleuwen.nl

Adres

Gruttostraat 12

Postcode

5409AM

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

171499350000

Rijschoolnummer

1758X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van Sleuwen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Van Sleuwen
Autorijschool Van Sleuwen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo