Autorijschool Ultra-Mobiel

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Ultra-Mobiel.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ultra-Mobiel is 71%, 7 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Rijles volgen bij Autorijschool Ultra-Mobiel? Het afrijden is dan bij een van de 2 examenlocaties van CBR: Zoetermeer, Leiden.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Ultra-Mobiel.

Deze school vind je in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Anthony Fokkersingel 53, 2497BK ‘S-Gravenhage. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar via (070) 889 17 22. De school heeft een eigen site: ultramobiel.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 271477020000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0979K7.

Wat is de locatie van Autorijschool Ultra-Mobiel (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Kokshoorn en autorijschool de koploper.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Ultra-Mobiel

Slagingspercentage

71

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(070) 889 17 22

Website

ultramobiel.nl

Adres

Anthony Fokkersingel 53

Postcode

2497BK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Leiden

KvK-nummer

271477020000

Rijschoolnummer

0979K7

Reviews

0.0
0
1
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. [email protected]

    Goede rijschool ,rustige instructeur,vaste auto en ben in 1 keer geslaagd

Autorijschool Ultra-Mobiel
Autorijschool Ultra-Mobiel

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo