Autorijschool Traff-X

Ontdek alles over Autorijschool Traff-X.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Traff-X is 45%, 20 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Traff-X? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Traff-X.

De school is te vinden in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens: 2e Opbouwstraat 20, 3076PS Rotterdam. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 41 04 22 83. Het KvK-nummer van de rijschool is: 243261560000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2415F8.

Waar bezoek je Autorijschool Traff-X?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? De Jam Autorijschool en Sandra’s rijschool t.h.o.d.n. QuickPro.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Traff-X

Slagingspercentage

45

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 41 04 22 83

Adres

2e Opbouwstraat 20

Postcode

3076PS

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

243261560000

Rijschoolnummer

2415F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Traff-X”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo