Autorijschool Thijs Jacobs

Alle gegevens over Autorijschool Thijs Jacobs.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Thijs Jacobs is 53%, 45 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Thijs Jacobs? Je kunt kiezen uit 1 examenlocaties van het CBR: Urmond. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek motor of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Thijs Jacobs.

De school heeft een vestiging in Geulle. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Westbroek 25, 6243CG Geulle. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 12 71 72 81, of (043) 364 89 63. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: thijsjacobsgeulle.nl. Het KvK-nummer van de school is 140814910000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2541U8.

Waar bezoek je Autorijschool Thijs Jacobs (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in Geulle.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Geulle. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Marc Tychon en Auto- en motorrijschool Ed Godding.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Thijs Jacobs

Slagingspercentage

53

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 12 71 72 81

Telefoon-nr

(043) 364 89 63

Website

thijsjacobsgeulle.nl

Adres

Westbroek 25

Postcode

6243CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

140814910000

Rijschoolnummer

2541U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. familie den Hoed.

    Vandaag 21 september maakten wij een prachtige fietstocht richting Geulle. We reden netjes rechts van de overigens brede weg, maar de lesauto van Thijs Jacobs begon te toeteren en kwam naast ons rijden en vond dat we midden op de weg reden. Nadat we daar commentaar opgaven, kwam er een middelvinger van hem vanuit het raampje ophoog!!
    U zou toch het goede voorbeeld aan uw leerlingen moeten geven!!

Autorijschool Thijs Jacobs
Autorijschool Thijs Jacobs

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo