Autorijschool Sönmez

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Sönmez.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sönmez ligt op 0%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool Sönmez? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Rijswijk. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Sönmez.

Deze rijschool is gevestigd in Den Haag. Hierbij de adresgegevens: Hoog Buurlostraat 83, 2573HW Den Haag. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijschoolsonmez.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 14 46 10 24. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: rijschoolsonmez.nl/. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 272680670000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4151Z8.

In welke plaats vind je Autorijschool Sönmez precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige scholen in de regio Den Haag.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Den Haag. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: N. Ayed en Verkeersschool Robbie.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Sönmez

Slagingspercentage

0

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolsonmez.nl

Telefoon

06 14 46 10 24

Website

rijschoolsonmez.nl

Adres

Hoog Buurlostraat 83

Postcode

2573HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272680670000

Rijschoolnummer

4151Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sönmez”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo