Autorijschool Sönmez

Alle informatie over Autorijschool Sönmez.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sönmez is 15%, 60 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je voor lessen bij Autorijschool Sönmez? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Sönmez.

Deze school heeft een locatie in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Hoog Buurlostraat 83, 2573HW ‘S-Gravenhage. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 14 46 10 24. De school beschikt over een eigen website: rijschoolsonmez.nl. Het KvK-nummer van de school is 272680670000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4151Z8.

In welke plaats vind je Autorijschool Sönmez (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Glenn Visser Autorijschool en Verkeerscentrum Zoetermeer V.O.F..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Sönmez

Slagingspercentage

15

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 14 46 10 24

Website

rijschoolsonmez.nl

Adres

Hoog Buurlostraat 83

Postcode

2573HW

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272680670000

Rijschoolnummer

4151Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sönmez”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo