Autorijschool Sanders

Alles op een rijtje over Autorijschool Sanders.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sanders is 61%, 51 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Les je bij Autorijschool Sanders? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Sanders.

De school heet een locatie in Son En Breugel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: IJssellaan 43, 5691HA Son En Breugel. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@autorijschoolsanders.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 681197659. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolsanders.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 691917190000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 3177H4.

Waar bezoek je Autorijschool Sanders precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Son En Breugel.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Son En Breugel. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Izmir en Autorijschool Memo.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Sanders

Slagingspercentage

61

Aantal examens

51

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolsanders.nl

Telefoon-nr

681197659

Website

autorijschoolsanders.nl

Adres

IJssellaan 43

Postcode

5691HA

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

691917190000

Rijschoolnummer

3177H4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sanders”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo