Autorijschool Robert te Grotenhuis

Alle informatie over Autorijschool Robert te Grotenhuis.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Robert te Grotenhuis is 100%, 5 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs BE). Autorijschool Robert te Grotenhuis biedt ook opleiding(en) voor professionals: bus, aanhangwagen achter bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, tractor. Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Praktijkles volgen bij Autorijschool Robert te Grotenhuis? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Doetinchem.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Robert te Grotenhuis.

De school heeft een vestiging in Dinxperlo. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Nieuwstraat 3, 7091DD Dinxperlo. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: roberttegr@live.nl. Bel de rijschool op, 611122000, of 06 11 12 20 00. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijschool-robert-tegrotenhuis.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 091400630000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2230G8.

Waar zit Autorijschool Robert te Grotenhuis?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Dinxperlo.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Dinxperlo. Check ook deze rijscholen: Mission2Drive Verkeersopleidingen en Jaap Speelziek Transportopleidingen.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Robert te Grotenhuis

Slagingspercentage

100

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

Aanhangwagen achter bus

Beschikbaar

E-mail

roberttegr@live.nl

Telefoon

611122000

Telefoon-nr

06 11 12 20 00

Website

rijschool-robert-tegrotenhuis.nl

Adres

Nieuwstraat 3

Postcode

7091DD

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

091400630000

Rijschoolnummer

2230G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Robert te Grotenhuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Robert te Grotenhuis
Autorijschool Robert te Grotenhuis

Rijschoolspecialist.nl
Logo