Rijschool Nico

Alle gegevens over Rijschool Nico.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Nico ligt op 54%, 52 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les je bij Rijschool Nico? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Doetinchem.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Nico.

Deze school heeft een locatie in Dinxperlo. Op zoek naar adresgegevens? Welinkdwarsweg 3, 7091XG Dinxperlo. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 22 18 75 08. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: rijschoolnico.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 91760280000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4969H8.

Waar bezoek ik Rijschool Nico?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Dinxperlo.

Klik hier voor alle Rijscholen in Dinxperlo. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool J.W. Magis en Autorijschool Loek.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Nico

Slagingspercentage

54

Aantal examens

52

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 22 18 75 08

Website

rijschoolnico.nl

Adres

Welinkdwarsweg 3

Postcode

7091XG

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

91760280000

Rijschoolnummer

4969H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Nico”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo