Verkeersschool Hubers

Alle gegevens van Verkeersschool Hubers.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hubers ligt op 36%, 50 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je lessen volgen bij Verkeersschool Hubers? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties: Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste theorieboek auto, theorie oefenen & aanbiedingen

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Hubers.

Je vindt de school in Laag Zuthem. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kolkweg 6, 8055PV Laag Zuthem. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (038) 454 50 85, of 06 54 99 20 51. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 551130950000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1301W1.

Waar bezoek ik Verkeersschool Hubers (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Laag Zuthem.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Laag Zuthem. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Blok-Huls en Autorijschool Westhof.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Hubers

Slagingspercentage

36

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 54 99 20 51

Adres

Kolkweg 6

Postcode

8055PV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

551130950000

Rijschoolnummer

1301W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hubers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo