Autorijschool Rijbewijs B

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Rijbewijs B.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rijbewijs B is 67%, 3 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Lessen volgen bij Autorijschool Rijbewijs B? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Contact & telefoon van Autorijschool Rijbewijs B.

Je vindt deze school in Rhoon. Dit zijn de adresgegevens: Rodium 9, 3162ZG Rhoon. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 24 86 50 42. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 653569500000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1155W6.

In welke plaats vind ik Autorijschool Rijbewijs B?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Rhoon.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Rhoon. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool René Kwast en Autorijschool Law.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Rijbewijs B

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 86 50 42

Adres

Rodium 9

Postcode

3162ZG

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

653569500000

Rijschoolnummer

1155W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rijbewijs B”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rijbewijs B
Autorijschool Rijbewijs B

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo