Rijschool Drive Young

Ontdek alles over Rijschool Drive Young.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Drive Young is 39%, 33 personen deden examen (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool Drive Young? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR locaties: Rotterdam, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Contact & telefoon van Rijschool Drive Young.

De rijschool is gevestigd in Rhoon. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Heuvelsteijn 61, 3162SE Rhoon. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 0624657933. Het KvK-nummer van de school is 84947985. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1158Z1.

Waar bezoek ik Rijschool Drive Young?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Rhoon.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Rhoon. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Rijsnelweg en Hallo Rijbewijs.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Drive Young

Slagingspercentage

39

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0624657933

Adres

Heuvelsteijn 61

Postcode

3162SE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

84947985

Rijschoolnummer

1158Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Drive Young”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo