Regina Rijopleidingen

Alles op een rijtje over Regina Rijopleidingen.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Regina Rijopleidingen is 41%, 44 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Regina Rijopleidingen? Dan heb je keuze uit 1 examenlocaties: Barendrecht. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs.

Contact & telefoon van Regina Rijopleidingen.

Deze rijschool vind je in Rhoon. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: De Beurs 19, 3162WB Rhoon. Voor telefonisch contact bel je met 06 26 47 06 88. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 630599400000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3497X8.

Waar bezoek je Regina Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Rhoon.

Klik hier voor meer Rijscholen in Rhoon. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Overgaauw en Autorijschool Sdrive.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Regina Rijopleidingen

Slagingspercentage

41

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 26 47 06 88

Adres

De Beurs 19

Postcode

3162WB

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

630599400000

Rijschoolnummer

3497X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Line

    Ik ben op mijn 17e begonnen met rijlessen bij Regina. Ik heb hier geen goede ervaring gehad. Ze is erg dominant aanwezig en heeft niet veel inlevingsvermogen in de leerling. Mijn eerste keer rijexamen was eigenlijk te vroeg, maar ze liet me toch afrijden. Uiteraard zakte ik. Daarna heb ik nog 2 keer rijexamen gedaan met hetzelfde resultaat. Regina vertelde mij na de derde keer dat ik een andere rijschool moest zoeken want ik was “slecht voor haar slagingspercentage”. Dit heb ik natuurlijk ook gedaan. De nieuwe rijschool moest mij veel dingen nog aanleren of bepaalde dingen afleren die ik op onjuiste wijze van Regina had geleerd. Na een aantal lessen bij de nieuwe rijschool was ik geslaagd.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo