Autorijschool Rij Geslaagd

Ontdek alles over Autorijschool Rij Geslaagd.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rij Geslaagd is 100%, 1 personen legden examen af (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Begin je met rijles bij Autorijschool Rij Geslaagd? Je kiest uit 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Rij Geslaagd.

Deze school heeft een vestiging in Spijkenisse. Dit zijn de adresgegevens: Veerman 26, 3201GJ Spijkenisse. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 687735640. Het KvK-nummer van deze rijschool is 694445520000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4982U5.

Waar vind ik Autorijschool Rij Geslaagd (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Spijkenisse.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Spijkenisse. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Adelino en Autorijschool Frits Van Zelst.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Rij Geslaagd

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

687735640

Adres

Veerman 26

Postcode

3201GJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

694445520000

Rijschoolnummer

4982U5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rij Geslaagd”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rij Geslaagd
Autorijschool Rij Geslaagd

Rijschoolspecialist.nl
Logo