Autorijschool Shift

Alle gegevens van Autorijschool Shift.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Shift ligt op 0%, 3 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Shift? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties: Spijkenisse. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Shift.

Deze rijschool is gevestigd in Spijkenisse. Dit zijn de adresgegevens: Anne Frankstraat 1, 3207GA Spijkenisse. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 16 54 38 81. Het KvK-nummer van deze school is: 730075950000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1363H1.

In welke plaats zit Autorijschool Shift precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Spijkenisse.

Klik hier voor meer Rijscholen in Spijkenisse. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Hoogvliet B.V. en Verkeersschool RichtingWijzer.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Shift

Slagingspercentage

0

Aantal examens

3

Telefoon-nr

06 16 54 38 81

Adres

Anne Frankstraat 1

Postcode

3207GA

Plaats

Examenlocatie(s)

Spijkenisse

KvK-nummer

730075950000

Rijschoolnummer

1363H1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Khadija

    Ik ben zeer tevreden met hoe ze lesgeven bij rijschool shift. Hiervoor ben ik zelf bij 2 andere rijscholen geweest, maar deze was echt de beste voor mij. Ze zijn duidelijk, aardig en blijven hun best doen. Nu heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo