Autorijschool Peter

Alles op een rijtje over Autorijschool Peter.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Peter ligt op 64%, 14 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Rijles volgen bij Autorijschool Peter? Dan heb je de keuze uit 1 CBR locaties: Dordrecht.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Peter.

Deze school heeft een locatie in Dordrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Oudendijk 142, 3319AG Dordrecht. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (078) 621 41 41, of 06 51 57 96 69. Voor meer informatie kijk je op hun website: autorijschoolpeter.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 528377770000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2278Z2.

Wat is de locatie van Autorijschool Peter (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Dordrecht.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Dordrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: DAB Rij-instructie en Rijles express.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Peter

Slagingspercentage

64

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(078) 621 41 41

Telefoon-nr

06 51 57 96 69

Website

autorijschoolpeter.nl

Adres

Oudendijk 142

Postcode

3319AG

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht

KvK-nummer

528377770000

Rijschoolnummer

2278Z2

Reviews

0.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. AM

    Zeer slechte rijschool/instructeur. Geeft op beledigende en intimiderende manier les en heeft total geen zelfreflectie. Schuift de schuld graag af op jonge vrouwelijke leerlingen. Denk eerst nog even na voordat je hier gaat lessen.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo