Autorijschool Perspectief

Lees alles over Autorijschool Perspectief.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Perspectief is 46%, 122 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Theorie kun je alvast oefenen, gewoon gratis online. Begin met gratis online theorie oefenen om je optimaal voor te bereiden op het theorie-examen bij het CBR. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met rijles bij Autorijschool Perspectief? Je kiest uit een van de 2 examenlocaties van CBR: Zwolle, Harderwijk.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Perspectief.

Je vindt deze school in Oldebroek. De adresgegevens zijn als volgt: Rustenburgsweg 24, 8096AB Oldebroek. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (0525) 63 32 10, of 06 10 51 78 00. De rijschool heeft een eigen website: autorijschoolperspectief.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 81000340000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0387U7.

In welke plaats zit Autorijschool Perspectief?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in Oldebroek.

Bekijk alle Rijscholen in Oldebroek. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool J.K. Bosman en Rijschool Klaas Pit.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Perspectief

Slagingspercentage

46

Aantal examens

122

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0525) 63 32 10

Telefoon-nr

06 10 51 78 00

Website

autorijschoolperspectief.nl

Adres

Rustenburgsweg 24

Postcode

8096AB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Harderwijk

KvK-nummer

81000340000

Rijschoolnummer

0387U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Perspectief”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Perspectief
Autorijschool Perspectief

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo