Rijopleidingen van Bochove

Alles over Rijopleidingen van Bochove.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijopleidingen van Bochove is 70%, 64 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Rijopleidingen van Bochove? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Harderwijk. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Rijopleidingen van Bochove.

Deze rijschool is gevestigd in Elburg. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Molendijkjes 47, 8082BA Elburg. Ga je voor een proefles? Neem contact op via rijopleidingenvanbochove@gmail.com. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 23 97 53 97. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rijopleidingenvanbochove.nl. Het KvK-nummer van de school is 586106340000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8651H6.

Waar vind je Rijopleidingen van Bochove?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Elburg.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Elburg. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Simon en Rijschool Semi.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijopleidingen van Bochove

Slagingspercentage

70

Aantal examens

64

Auto

Beschikbaar

E-mail

rijopleidingenvanbochove@gmail.com

Telefoon-nr

06 23 97 53 97

Website

rijopleidingenvanbochove.nl

Adres

Molendijkjes 47

Postcode

8082BA

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

586106340000

Rijschoolnummer

8651H6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijopleidingen van Bochove”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijopleidingen van Bochove
Rijopleidingen van Bochove

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo