Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’

Alles op een rijtje over Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’ ligt op 50%, 16 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’ verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, tractor. Ga je van start met les bij Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’? Je rij-examen doe je bij een van de 5 examenlocaties van CBR: Zwolle, Den Helder, Hoorn, Utrecht, Leusden. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een aangepaste auto, automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’.

De rijschool is gevestigd in Hoorn Nh. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Kathodeweg 5, 1627LK Hoorn Nh. Per e-mail bereik je ze op rijschool@onbeperktinbeweging.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0229) 28 50 10. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: onbeperktinbeweging.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 360414780000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4967U8.

Wat is de locatie van Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’ precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Hoorn Nh.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoorn Nh. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool F.A. Perry en Autorijschool Westfrisia.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’

Slagingspercentage

50

Aantal examens

16

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

rijschool@onbeperktinbeweging.nl

Telefoon

(0229) 28 50 10

Website

onbeperktinbeweging.nl

Adres

Kathodeweg 5

Postcode

1627LK

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle, Den Helder, Hoorn, Utrecht, Leusden

KvK-nummer

360414780000

Rijschoolnummer

4967U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’
Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo