Rijschool Drive

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Drive.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Drive is 50%, 2 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool Drive? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Hoorn. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Drive.

De rijschool heeft een vestiging in Hoorn Nh. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Noorderlicht 130, 1622ZW Hoorn Nh. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 16 13 03 44. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 866537250000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5332F2.

Waar vind je Rijschool Drive precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Hoorn Nh.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Hoorn Nh. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool De Lange V.O.F. en Autorijschool R. de Haan.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Drive

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 16 13 03 44

Adres

Noorderlicht 130

Postcode

1622ZW

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

866537250000

Rijschoolnummer

5332F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo