Verkeersschool De Lange V.O.F.

Alles op een rijtje over Verkeersschool De Lange V.O.F..

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool De Lange V.O.F. ligt op 63%, 167 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je voor lessen bij Verkeersschool De Lange V.O.F.? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Hoorn. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool De Lange V.O.F..

De school heet een locatie in Grootebroek. Hierbij de adresgegevens: Wijzend 54, 1613KP Grootebroek. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@verkeersschooldelange.nl. De rijschool bellen? (0228) 54 15 22, of (0228) 54 34 56. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: verkeersschooldelange.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 360055060000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3655U1.

Waar bezoek ik Verkeersschool De Lange V.O.F. (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Grootebroek.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Grootebroek. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool R. de Haan en Rijschool Erik Snip.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool De Lange V.O.F.

Slagingspercentage

63

Aantal examens

167

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@verkeersschooldelange.nl

Telefoon

(0228) 54 15 22

Telefoon-nr

(0228) 54 34 56

Website

verkeersschooldelange.nl

Adres

Wijzend 54

Postcode

1613KP

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

360055060000

Rijschoolnummer

3655U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool De Lange V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool De Lange V.O.F.
Verkeersschool De Lange V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo