Nijman Rijopleidingen

Alle informatie die je nodig hebt over Nijman Rijopleidingen.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Nijman Rijopleidingen is 59%, 184 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Nijman Rijopleidingen? Je hebt keus uit 1 examenlocaties: Hoorn. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Nijman Rijopleidingen.

De school heeft een vestiging in Hem. Op zoek naar adresgegevens? Veilingstraat 5, 1607BC Hem. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@nijmanrijopleidingen.nl. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 15 08 50 29, of 06 11 83 41 53. De school beschikt over een eigen website, hierbij: nijmanrijopleidingen.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 784528800000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 6551F9.

Wat is de locatie van Nijman Rijopleidingen?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in de regio Hem.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Hem. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Op Maat en Autorijschool Zuid-West.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Nijman Rijopleidingen

Slagingspercentage

59

Aantal examens

184

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@nijmanrijopleidingen.nl

Telefoon

06 15 08 50 29

Telefoon-nr

06 11 83 41 53

Website

nijmanrijopleidingen.nl

Adres

Veilingstraat 5

Postcode

1607BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

784528800000

Rijschoolnummer

6551F9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Joe

  Ik wilde al jaren voor mijn rijbewijs A. De grote van verschillende rijscholen viel mij tegen. Ik had er geen goed gevoel bij en voelde mij een nummertje. Het is een plezier rijbewijs dus het moet wel leuk blijven. Toen kwam ik op de website van Nijman Rijopleidingen terecht. In de buurt en niet overdreven grootschalig. Vriendelijk personeel en goed bereikbaar. Ze denken met je mee, geven goede adviezen en vertrouwen.

  Na het aanmelden via de website, ben ik vrij snel ingepland. Fijn contact via de plan-app en Whats-App. En lessen wanneer het mij uitkwam i.v.m. werk.
  Na het standaard lespakket, ben ik voor alle examens in één keer geslaagd! :):)

  Patrick, is een zeer ervaren en gedreven rijinstructeur. Hij weet hoe hij met leerlingen om moet gaan zorgt voor een veilige leeromgeving waar je fouten mag maken.

  Kortom een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een goeie betaalbare rijschool.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo