Nijman Rijopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Nijman Rijopleidingen.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Nijman Rijopleidingen ligt op 56%, 185 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Nijman Rijopleidingen? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Hoorn. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Nijman Rijopleidingen.

De rijschool is gevestigd in Hem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Veilingstraat 5, 1607BC Hem. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@nijmanrijopleidingen.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 15 08 50 29, of 06 11 83 41 53. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: nijmanrijopleidingen.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 784528800000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6551F9.

In welke plaats vind je Nijman Rijopleidingen (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de regio Hem.

Bekijk hier alle Rijscholen in Hem. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Corry Barriel en Rijschool Hoorn.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Nijman Rijopleidingen

Slagingspercentage

56

Aantal examens

185

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

info@nijmanrijopleidingen.nl

Telefoon

06 15 08 50 29

Telefoon-nr

06 11 83 41 53

Website

nijmanrijopleidingen.nl

Adres

Veilingstraat 5

Postcode

1607BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoorn

KvK-nummer

784528800000

Rijschoolnummer

6551F9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Joe

  Ik wilde al jaren voor mijn rijbewijs A. De grote van verschillende rijscholen viel mij tegen. Ik had er geen goed gevoel bij en voelde mij een nummertje. Het is een plezier rijbewijs dus het moet wel leuk blijven. Toen kwam ik op de website van Nijman Rijopleidingen terecht. In de buurt en niet overdreven grootschalig. Vriendelijk personeel en goed bereikbaar. Ze denken met je mee, geven goede adviezen en vertrouwen.

  Na het aanmelden via de website, ben ik vrij snel ingepland. Fijn contact via de plan-app en Whats-App. En lessen wanneer het mij uitkwam i.v.m. werk.
  Na het standaard lespakket, ben ik voor alle examens in één keer geslaagd! :):)

  Patrick, is een zeer ervaren en gedreven rijinstructeur. Hij weet hoe hij met leerlingen om moet gaan zorgt voor een veilige leeromgeving waar je fouten mag maken.

  Kortom een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een goeie betaalbare rijschool.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo