Autorijschool Mounir

Alles over Autorijschool Mounir.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mounir ligt op 42%, 55 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Mounir? Je rij-examen doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Kerkrade, Urmond. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Mounir.

Je vindt de school in Heerlen. Hierbij de adresgegevens van de school: Navolaan 51, 6413CW Heerlen. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 29 50 67 03. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 800408020000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1290N2.

Waar vind ik Autorijschool Mounir (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Heerlen.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Heerlen. Check ook deze rijscholen: Chris Adams en NXXT Rijschool Guido Raaijmakers.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Mounir

Slagingspercentage

42

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 50 67 03

Adres

Navolaan 51

Postcode

6413CW

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

800408020000

Rijschoolnummer

1290N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Mounir”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo