Autorijschool Leon

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Leon.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Leon is 73%, 70 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Leon? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Kerkrade. Binnenkort je theorie halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Leon.

Deze rijschool heeft een locatie in Heerlen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Zeishof 3, 6418JK Heerlen. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06-12044478. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 627027420000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9678K3.

Waar vind je Autorijschool Leon precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Heerlen.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Heerlen. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: MMJ Rijschool en Verkeersschool Sittrop t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Leon

Slagingspercentage

73

Aantal examens

70

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-12044478

Adres

Zeishof 3

Postcode

6418JK

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

627027420000

Rijschoolnummer

9678K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Leon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo