Autorijschool Jongeleeuw

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Jongeleeuw.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jongeleeuw is 46%, 71 personen deden examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool Jongeleeuw? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Kerkrade. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Jongeleeuw.

Deze rijschool heeft een locatie in Heerlen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Zeishof 12, 6418JJ Heerlen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: info@autorijschooljongeleeuw.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 17 14 29 13. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: autorijschooljongeleeuw.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 604470010000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3803X8.

In welke plaats vind ik Autorijschool Jongeleeuw?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Heerlen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Heerlen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Babs America en Verkeersschool Sittrop t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Jongeleeuw

Slagingspercentage

46

Aantal examens

71

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschooljongeleeuw.nl

Telefoon-nr

06 17 14 29 13

Website

autorijschooljongeleeuw.nl

Adres

Zeishof 12

Postcode

6418JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

604470010000

Rijschoolnummer

3803X8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jongeleeuw”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo